Bahan:
1 pek roti - besar
1 pek nestum original
500g coklat masakan Beryl's
Cara:
1. Potong roti bentuk jejari.
2. Bakar pada suhu 120°C hingga rangup.
3. Cairkan coklat - guna kaedah double boiler.
4. Celup roti dalam coklat cair.
5. Kemudian, gelek roti dalam nestum.
6. Siap!
Sumber
wah nampak macam senang jer..nak cuba laa..anak2 suka ni...
ReplyDeletesedapnya nampak :D
ReplyDeletebudak budak mesti suka ni!
ReplyDeleteNampak mudah dan sedap je ni.. =)
ReplyDeletemcm sedap je tu :)
ReplyDeletenampak sedap n senang nak buat ^_^
ReplyDeletenyum nyum!
ReplyDeleteSenang je kan buatnya, sedap pun sedap.. ;)
ReplyDeletesalah satu kuih raya yang dah dua tahun buat:)
ReplyDeletewahh thanks for the receipe.. mesti kena cuba ni! <3
ReplyDeleteowh macamtu. senangnya. thanks bagi resepi simple ni :)
ReplyDeleteSalam.
ReplyDeleteRingkas n mudah :)
senang nyer..
ReplyDelete